Новини

Новини

26 Лютого 2020

Комітет покликаний стати майданчиком для співпраці й комунікації бізнес-спільноти та представників влади, де будуть напрацьовуватись рішення для гармонійного розвитку промисловості та сталого розвитку.

Детальніше

18 Лютого 2020

Українська компанія Recycling Solutions за 2019 рік продала понад 2,2 млн т техногенних відходів і 1,49 млн м3 побічних продуктів вітчизняних підприємств у 22 країни світу, сприяючи впровадженню принципів циклічної економіки. Обсяги продажів техногенних відходів зросли на 22% у порівнянні з 2018 роком. Це дало змогу зменшити об’єм відвалів золошлакових матеріалів і металургійних шлаків на 1,7 млн м3 (+70% у порівнянні з 2018 роком).

Детальніше

10 Лютого 2020

Підрозділ Recycling Solutions з рідкісних та технічних газів, “РТ ГАЗ”,  оновив устаткування виробничої дільниці на комбінаті “Запоріжсталь”, щоб збільшити виробництво збереженого інертного газу аргон.

Детальніше

04 Лютого 2020

Компанія Recycling Solutions увійшла до European Business Association, найбільшої бізнес-спільноти в Україні. Мета Асоціації – впровадження та підтримка ціннісно-орієнтованих європейських ділових практик в Україні. Вона надає своїм членам консультації з відносин з владними структурами та інших пов’язаних питань.

Детальніше